-->

​Lägenheter i Tomelilla, Ystad och Sjöbo kommun

Lägenheter i Tomelilla, Ystad och Sjöbo kommun

Söker du efter en lägenhet i Tomelilla, Ystad eller Sjöbo? Då har du hamnat rätt. Boketorp Fastighet tillhandahåller hyreslägenheter som passar familjer, par och singla. Vi har ca. 70 lägenheter i Ystad, Sjöbo och Tomelilla. Om du har speciella önskemål eller kriterier du varmt välkommen att skicka in dessa via mejl. Så återkommer vi när det finns en ledig bostad som matchar.

Prioritering vid sökning av lägenhet

När du ska söka en ny lägenhet är det viktigt att tänka på vad dina prioriteringar är. Det vill säga hyreskostnad, bostadens storlek, läge och så vidare. Lägenhetsökandet blir mycket lättare om man har koll på detta. Vi vill gärna veta vad du prioriterar som sökande för att kunna föreslå en lägenhet som fyller dina behov. Boketorp fastighet har många lägenheter i Tomelilla, Sjöbo och Ystad, men det viktigaste är att hitta den som passar dig.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en lägenhet i Ystad, Sjöbo eller Tomelilla? Då kan du enkelt skicka in en intresseanmälan till oss. Vi återkommer med svar så fort vi har några lediga lägenheter som lever upp till dina önskemål.

För mer information kring våra regler för hyresgäster läs här

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Lägenhet 2 rum & kök
​Tomelilla

ca: 70 kvm (Tomegatan)

Hyra: 5051 :-

Lägenhet 2 rum & kök

Tomelilla

ca: 52 kvm (Smalgatan)

Hyra: 3845 :-

LOKAL:

Tomelilla

ca: 25 kvm (Tomegatan)

​Boketorp Fastighets AB / Andgatan 6 / 275 75 Lövestad