-->

​Lägenhet i Tomelilla, Ystad och Sjöbo kommun

Söker du efter en lägenhet i Tomelilla, Ystad eller Sjöbo? Då har du hamnat rätt. Som ett resultat av att Boketorp Fastighet tillhandahåller hela 70 lägenheter kan vi lätt finna en bostad som täcker dina behov. Våra hyreslägenheter passar för familjer, par och singlar.

Om du har speciella önskemål eller kriterier är du varmt välkommen att skicka in dessa via mejl. Så återkommer vi när det finns en ledig boplats som matchar dina kriterier för en lägenhet i Ystad, Tomelilla och Sjöbo.

Fördelar med hyresrätt

Det finns många fördelar med att hyra en lägenhet. Att ha en hyresrätt som sitt hem betyder att lägenheten som man bor i ägs utav en hyresvärd som i sin tur hyr ut bostaden till dig. Likaså är det ett smidigare sätt att finna en ny bostad då man slipper att göra en kontantinsats och besöka banken för att få ett lån beviljat. Dessutom ger det en större frihet att bo i en hyresrätt än om man själv skulle stå som ägare för den.

Prioritering vid sökning av lägenhet i Ystad, Sjöbo, Tomelilla

När du ska söka en ny lägenhet är det viktigt att tänka på vad dina prioriteringar är. Kort sagt innebär det hyreskostnad, bostadens storlek, läge och så vidare. Följaktligen blir sökandet av en lägenhet mycket lättare om man har koll på detta. Därför vill vi gärna veta vad du prioriterar som sökande för att kunna föreslå en lägenhet som fyller dina behov. Boketorp fastighet har många lägenheter i Sjöbo, Tomelilla och Ystad, men det viktigaste är att hitta den som passar dig.

Intresseanmälan för lägenheter i Ystad, Sjöbo eller Tomelilla

Är du intresserad av en lägenhet i Ystad, Sjöbo eller Tomelilla? Då kan du enkelt skicka in en intresseanmälan till oss. Därefter återkommer vi med svar så fort vi har några lediga lägenheter som lever upp till dina önskemål.

För mer information kring våra regler för hyresgäster läs här

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Lägenhet 2 rum & kök
​Tomelilla

ca: 70 kvm (Tomegatan)

Hyra: 5051 :-

Lägenhet 2 rum & kök

Tomelilla

ca: 52 kvm (Smalgatan)

Hyra: 3845 :-

LOKAL:

Tomelilla

ca: 25 kvm (Tomegatan)

​Boketorp Fastighets AB / Andgatan 6 / 275 75 Lövestad