-->

​Lägenhet i Tomelilla, Ystad och Sjöbo kommun

Letar du efter en lägenhet att hyra i Tomelilla, Ystad eller Sjöbo kommun? Då ska du kontakta oss på Boketorp. Som fastighetsförvaltare tillhandahåller vi cirka 70 lägenheter idag. Med flera års erfarenhet inom fastighetsförvaltning kan vi lätt hitta ett boende som täcker dina behov och önskemål. Våra hyreslägenheter passar såväl familjer, singlar och par.

Skulle du ha speciella önskemål eller kriterier är du varmt välkommen att skicka in detta till oss via mejlen bolennart.nilsson@boketorp.se . Vi återkopplar till dig när det finns en ledig bostad i Ystad, Sjöbo eller Tomelilla som matchar dina krav samt förutsättningar.​

Fördelar med hyresrätt

Om du letar efter ett enkelt boende som inte innebär någon risk ska du välja en hyresrätt. Denna typ av boendeform innebär att du hyr en bostad från en hyresvärd som äger en fastighet. Det finns många fördelar med att hyra en lägenhet. Du slipper underhållskostnader, göra en kontantinsats eller besöka banken för att få ett lån beviljat. Dessutom får du en större frihet när du bor i en hyresrätt än om du själv skulle stå som ägare för den.

Vill du veta mer om någon av våra lediga lägenheter i Sjöbo, Tomelilla eller Ystad kan du alltid kontakta oss via telefon eller mejl så hjälper vi dig.

Prioritering vid sökning av lägenhet i Ystad, Sjöbo, Tomelilla

När du ska söka en ny lägenhet är det viktigt att veta vad dina prioriteringar är. Exempel på sådana saker är hyreskostnad, bostadens storlek och läge med flera. Om du har koll på detta blir sökandet av en ny lägenhet mycket lättare. Därför vill vi gärna veta vad dina prioriteringar är som sökande för att kunna föreslå en lägenhet som matchar dig bäst. Vi på Boketorp Fastighet har många lägenheter i Tomelilla, Ystad och Sjöbo tillgängliga. Viktigast för oss är att finna en lägenhet som passar dig och din familj.  

Intresseanmälan för lägenheter i Ystad, Sjöbo eller Tomelilla

Är du intresserad av en lägenhet i Ystad, Sjöbo eller Tomelilla? Då kan du enkelt skicka in en intresseanmälan till oss via formuläret här. Vi återkommer till dig så fort vi har en ledig lägenhet som lever upp till dina önskemål. Skulle du vill veta mer om reglerna för våra hyresgäster kan du läsa om dem här. Kontakta oss idag så hjälper vi dig till din nya lägenhet i Sjöbo, Ystad eller Tomelilla!

Lägenhet 2 rum & kök
​Tomelilla

ca: 70 kvm (Tomegatan)

Hyra: 5051 :-

Lägenhet 2 rum & kök

Tomelilla

ca: 52 kvm (Smalgatan)

Hyra: 3845 :-

LOKAL:

Tomelilla

ca: 25 kvm (Tomegatan)

​Boketorp Fastighets AB / Andgatan 6 / 275 75 Lövestad